Vragen? 32 (0)3 827 48 18
Walkietalkie.be
Uw partner voor verhuur en verkoop van professionele walkie talkies en bijbehorende accessoires.

Walkie talkie pakket Vergunningsvrij

Huur een walkie talkie pakket vergunningsvrije toestellen

Kies dit pakket voor kleine evenementen (fuiven, bostrips, ...) of om bv. uw skivakantie beter te laten verlopen. Gemakkelijk in gebruik en u heeft geen vergunning nodig. Kostprijs is € 8 per weekdag of € 8 voor een weekend.

Voorbeeld: U gaat met twee wagens naar Oostenrijk. Telkens u iets wil zeggen aan uw medereisgenoten in een andere wagen, moet u bellen met GSM, knipperen met uw lichten of een ander teken geven. Wanneer u twee walkietalkies heeft op dezelfde frequentie en met hetzelfde toonslot is het gesprek gratis en heeft u, zonder uw passagiers in gevaar te brengen, contact met de andere wagen.

Inhoud pakket

  • 1 x portabel Kenwood ProTalk TK-3201, 3301, 3401 of PKT-23 (type afhankelijk van beschikbaarheid)
  • 1 x lader
  • 1 x oortje met minimicro
  • 1 x batterij
  • 1 x antenne
  • 1 x riemclip

Beschrijving huren

U haalt de toestellen de werkdag voordien op (tussen 9u en 17u) en brengt ze de dag na het gebruik terug vóór 17u. Huurt u de toestellen tijdens het weekend, dan haalt u ze vrijdag vanaf 9u op en brengt u ze maandag vóór 17u terug.

Extra opties

U kan bij het ophalen van de toestellen optioneel volgende accessoires aan dit pakket toevoegen:

Extra batterij (prijs 2€ / dag)
Aan te raden wanneer u uw toestel langer dan 12 uur ononderbroken nodig hebt.

Remote speaker / mic (prijs 3€ / dag)
Robuuste speaker/mikrofoon. Dankzij de behuizing met draaibare metalen bevestigingsclip geschikt voor veeleisende, professionele toepassingen.

Heavy duty headset (prijs 10€ / dag)
Heavy duty gehoorbeschermende headset inclusief boom microfoon. Deze headset biedt u een optimale gehoorbescherming in lawaaiige omgeving, maar daarnaast ook een perfecte geluidskwaliteit voor communicatie. Ideaal voor op concerten, evenementen, autosport, etc ...

Weet u niet precies wat u nodig heeft of heeft u andere vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op het nummer +32 (0)3 827.48.18 of via info@walkietalkie.be.