Vragen? 32 (0)3 827 48 18
Walkietalkie.be
Uw partner voor verhuur en verkoop van professionele walkie talkies en bijbehorende accessoires.

Walkie talkie pakket ATEX

Huur een walkie talkie pakket voor professioneel gebruik

Dit pakket bestaat uit explosievrije toestellen, die in ATEX zones gebruikt mogen worden. Ook op deze toestellen kunt u een externe handmicro hangen, die tevens ATEX gekeurd is. Voor dit pakket is een vergunning nodig.

Onze ATEX walkie talkies voldoen aan de strengste normen voor intrinsiek veilige communicatie-apparatuur. Deze portofoons zijn dan ook bijzonder geschikt voor de petrochemische industrie, evenals alle werkgebieden waarin de ATEX-normering van toepassing is.

Inhoud pakket

  • 1 x ATEX Walkie Talkie
  • 1 x batterij
  • 1 x antenne
  • 1 x riemclip
  • 1 x snellader

Beschrijving huren

U haalt de toestellen de werkdag voordien op (tussen 9u en 17u) en brengt ze de dag na het gebruik terug vóór 17u. Huurt u de toestellen tijdens het weekend, dan haalt u ze vrijdag vanaf 9u op en brengt u ze maandag vóór 17u terug.

Voor een offerte voor de huur, gelieve ons te contacteren. De extra kosten voor de vergunning zijn steeds rechtstreeks aan het BIPT in Brussel te betalen (150 euro administratie + de effectieve vergunningskost).

Weet u niet precies wat u nodig heeft of heeft u andere vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op het nummer +32 (0)3 827.48.18 of via info@walkietalkie.be.