Vragen? 32 (0)3 827 48 18
Walkietalkie.be
Uw partner voor verhuur en verkoop van professionele walkie talkies en bijbehorende accessoires.

Walkie talkie verhuur

Voor elke situatie een pasklare oplossing bieden, dat is waar walkietalkie.be voor staat. De pakketten die wij verhuren:

 • Porto Pakket 1 – Vergunningsvrij
 • Porto Pakket 2 – Vergunde toestellen
 • Porto Pakket 3 – ATEX
 • Porto Pakket 4 – Repeater
 • Porto Pakket 5 – Racing
 •  

  Porto Pakket 1 – Kleine events

  Voor kleine evenementen (fuiven, bostrips, ...) of om bv. uw skivakantie beter te laten verlopen. Gemakkelijk in gebruik en u heeft geen vergunning nodig. Kostprijs is € 8 per dag of € 8 voor een weekend.Lees verder »

  Porto Pakket 2 – Middelgrote events

  Voor evenementen of situaties waar u middelgrote afstanden moet overbruggen (beveiliging, catering, grote kantoorpanden, bedrijfshulp,...).. Gemakkelijk in gebruik, vergunning is vereist. Kostprijs is € 8 per dag of € 8 voor een weekend en is exclusief vergunning. Lees verder »

  Porto Pakket 3 – ATEX

  Dit pakket bestaat uit explosievrije toestellen, die in ATEX zones gebruikt mogen worden. Ook op deze toestellen kunt u een externe handmicro hangen, die tevens ATEX gekeurd is. Lees verder »

  Porto Pakket 4 – Repeater

  Het automatische ontvangst- en zendstation van de repeater zorgt voor een verdubbeling van het bereik. Dit is vooral van belang bij radiocommunicatie over grotere afstanden, maar ook binnen staalconstructies of op terreinen met intensieve bebouwing.Lees verder »

  Porto Pakket 5 – Racing

  Kies dit pakket om een rally of baanwedstrijd beter te laten verlopen of om grotere afstanden in uw wagen te overbruggen. Gemakkelijk in gebruik. U moet wel een vergunning aanvragen, de kostprijs is € 14 per dag of € 20 voor een weekend en is exclusief de vergunning. Lees verder »

  Direct contact
  Voor meer informatie over het huren van portofoons of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +32 (0)3 827.48.18 of via het e-mailadres mailto:info@hfelectronics.be!